nyckelinfo

"Nyckelsquash"

Här får du mer info om övergången till nyckelsquash.


Vi vill göra det lättare för dig att utöva sqaush och som vanligt så lyssnar vi på våra kunders önskemål. Vi har flera kunder som jobbar oregelbundna tider och därför så tror vi på att konvertera om centrat till nyckelsquash. Vi tror och hoppas att det ligger i tiden att utöka öppettiderna men då på bekostnad av att vi tyvärr inte klarar hålla centrat bemannat under alla dagar.

Vi ersätter bemanningen med dagens tekniska prylar men samtidigt vill vi värna om servicen till våra nya kunder som kanske önskar hjälp av vår personal.

Vi kommer ha bemannat minst 3 dagar i veckan så att ni fortfarande kan få hjälp med strängning mm.

Återgår till 30 min tider: Vi kommer gå över till 30 minuterstider precis som det var första året. Vi menar att det nu kommer figöras fler tider och tillgängligheten ökar och då kan ni få spela 2x30 min igen och vi gör ingen prisjustering. Nu har vi provat 45 min och vi tycker att 60 min ändå är det bästa för er som utövar sqauash även om det medför fler luckor i bokningarna för oss.

Boka och Betala:

Vi har nu infört en ny funktion i MyCourt där du nu kan fylla på ditt spelarkonto alt betala varje bokning med kort. Du som bokar kan även köpa 10 kort, betala hyrrack eller betala din bana. Allt är väldigt enekelt utan massa krångliheter.


När du bokat din bana så kommer ett mail till den angivna mailadress du angivit i MyCourt och där får du din kod samt övrig info. Du knappar in din 4-siffriga på knappterminalen som sitter placerad på utsidan vid entrèn.


Nedanför så följer screenshots över hur er meny kommer se ut när ni tex ska köpa ett 10-kort.Exempel: Köpa klippkort (10-kort)

När du köpt ditt klippkort så kan du boka din tid. När du bokar banan så dras det automatiskt ett klipp från ditt kort.

Så antingen betalar jag via en vanlig onlinebetalning eller så väljer jag att betala med mitt klippkort.


På min sida "Transaktioner" ser jag status för mina klippkort:

Hitta hit

Copyright © All Rights Reserved H2 Squash AB    

Om H2 Squash Lidköping


Vi bedriver squashverksamhet och har 3 st banor med sandfyllda högdensitetsväggar och vi är centralt beläget i Lidköping med bara 5 min gångavstånd från torget.

Hos oss spelar du squash i ett av Sveriges modernaste squashcenter och vi har i särklass marknadens bästa banor.

Vi har racket för uthyrning och försäljning samt en shop fylld med kläder och utrusting för dig som utövare. Vårt mål är att sätta dig som utövare i centrum och du ska känna dig väl mottagen av oss i personalen. Vi hjälper dig med allt du behöver.


Kontakt


Sockerbruksgatan 3

531 40 Lidköping

Telefon: 0510-430990

E-post: info@h2squash.se

magnus@h2squash.se

Följ H2 Squash på facebook!